GeenStaat

Vaccins zijn biologische wapens

Posted in Nieuws by Dutch Freedom on 7 maart 2009

Comical Ali: Vaccines are not biological weapons!

Brekend nieuws: Nou ja, brekend. Het was donderdag al in The Alex Jones Show. Virussen en vaccins kunnen gebruikt worden als biologische wapens. Massavernietigingswapens dat is. Sterker nog: Dat worden ze al. Lees het op WACHolland.org – Gecreëerde vogelgriep verspreid over 18 landen. (Via) Lees ook mijn verslag op The Dutch Patriot – Vaccines are biological weapons. Of de vertaling ervan na de break. Bewoners van euthanasie centra bejaardentehuizen krijgen jaarlijks een “griepprik” die alleen maar schadelijk is. En misschien herinnert u zich nog dat de MKZ-virus uitbraak afkomstig was uit een laboratorium? Juist ja, dat was mainstream nieuws. En niet te vergeten: Recentelijk het HPV-vaccin, met extra gratis Alzheimer. Zie: Massaal geïnjecteerd met vergif.
Update: Op eKudos.nl, ZapLog.nl en NUjij.nl gezet. Vote, please.
Update: H1N1 (Spaanse griep) kwam van een militaire basis in de V.S.! Zie ZapLog.
Update: Grenswetenschap.nl waardeert m’n Paint-skills! Bedankt!
Update: Virussen en vaccins zijn dus doodeng, net als de tandarts.

Een griepvaccin van Baxter International met daarin het vogelgriep virus H5N1 en een zeer besmettelijk via lucht overdraagbaar griepvirus (H3N2) was verzonden naar 18 landen. Het vaccin werd toen voor de zekerheid getest op dieren, die vervolgens allemaal overleden aan vogelgriep. De dodelijke en besmettelijke griepvirussen hadden kunnen samengaan en zo een vernietigende pandemie kunnen veroorzaken. Vanwege de BSL-3 standaard (BioSafety Level 3) is het onmogelijk dat dit een ongelukje was. Het is raadzaam om grote hoeveelheden vitamine C in huis te hebben en wellicht ook chlorine dioxide (MMS). Toen het virale nieuws uitbrak, besteedde Alex Jones zijn hele (4 uur durende) radioshow aan het onderwerp. Te gast was o.a. Dr. Carley. Andere nieuwsbronnen die het melden: WACHolland.org, Bloomberg, Toronto Sun, NaturalNews.com, Infowars, PrisonPlanet, IndiaTimes, twee Tsjechische kranten en duizenden weblogs. Wist u ook dat het tetanus-vaccin onvruchtbaarheid veroorzaakt? De Verenigde Naties zorgen opzettelijk voor auto-immuun-reacties op zwangerschapshormonen met de dood als gevolg, en veranderen de wereld in een vernietigingskamp.

Update: Dit artikel is niet geheel “politiek correct”, maar dat waren de bewuste BSL-3 medewerkers ook niet. Bovendien heb ik in deze posting niet 1 keer getutoyeerd!
Update: En neemt u vooral geen aanstoot aan Joris de Lognazi die de comments loopt te bewerken met zijn zwarte leren laarzen.

Advertenties

4 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. joreiki said, on 8 maart 2009 at 16:18

  sssttt dadelijk halen ze je op, omdat je dit schrijft. Men mag niet alles mer roepen, het WAS een vrij land dat. NWO tja ,,,,,,,,, brengt er toch een verandering met zich te weeg.

  -edit:
  Houd zelf je mond dicht, aangezien je niks te melden hebt! Wist je trouwens dat vergif vermengd wordt met kerosine? Daardoor ontstaan chemtrails, die zijn zeer schadelijk.-

  Update: whoehahahahahahahaahahahaahahaha
  wat een reacties hier zeg
  whoehahahahahahhaaahahaahahahahahahaha
  neem op tijd je pilletje in !

  -edit: En weer heb je niks te melden.

 2. Scully said, on 9 maart 2009 at 0:33

  God, wat ben jij een zielig paranoïde persoon.
  Misschien kun jij je laten behandelen bij psychiater.nu. Dhr. Dokelaar kan nog wel een kneus gebruiken.

  -edit: God? Hoe weet je dat ik God ben? Maar ik ben niet zielig en ook niet paranoïde. Sterker nog: Jij bent zielig. Ik ben gewoon kritisch. Dus ga maar lekker uithuilen bij je psychiater. En vraag om SSRI’s met extra Fluoride! Kneus!-

  -edit 2: Als je straks op sterven ligt door de opzettelijke pandemie, krijg je dan spijt van je comment? Als je dan toch dood gaat, kun meteen je excuses aanbieden.-

  -edit 3: Oh nee, dat kan niet! Want je gaat naar de hel. LOL!-

  Update: Ik lees nu pas je achterlijke, agressieve, zielige, zieke en paranoide reactie en kom tot de conclusie dat jouw moeder je beter met het badwater had kunnen weggooien inplaats van keurig je strontluiertjes te verschonen.

  -edit 4: Dus je bent een eugeneticus. Net als Adolf Hilter. Eugenetica vind ik prima, zolang jij jezelf maar als eerste postnataal aborteerd! HAHAHAH!-

 3. Gerrit said, on 27 november 2009 at 13:27

  Het aantal doden is aan het toenemen. Evenals het aantal mensen wat uit eigen ervaring met eigen kinderen aangeeft dat het goed mis zit met deze vaccins.

  Kijk naar de lijst van stoffen in deze vaccins en geen weldenkend mens zal dit in zijn bloedbaan willen hebben. Stoffen die met het verzoek ze op te pakken met je handen de reactie oproepen om gillend weg te rennen.
  Dat in je bloedbaan laten spuiten ?! Zie de link voor meer informatie.
  De betrokken bedrijven waaronder GSK zijn door en door corrupt in hun handelswijze, beïnvloeding van politiek en media.
  Al diverse malen veroordeeld.
  Profiteurs van de angst.

  De documentaire met deze titel is in Duitsland uitgezonden en via de link bij dit bericht te bekijken.

 4. Lugtigheid said, on 24 februari 2010 at 15:11

  daarom ga ik niet meer naar een dokter, en heb ik mijn ziektenkostenverzekering opgezegd. je krijg wat van die idioten, ze kunnen je niet eens goede medicijnen geven en daardoor zijn ze niet nodig.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s