GeenStaat

Live verslag Bilderberg

Posted in Nieuws by Dutch Freedom on 16 mei 2009

De Bilderberg Rally 2009 is van start gegaan en heeft als eindbestemming Athene, Griekenland! Team Oranje met aanvoerster Koningin Beatrix rijdt in een carbon zwarte Maserati Quattroporte. Minister Hirsch Ballin nam het stuur, maar zijn rijbewijs werd al naar een paar kilometer ingevorderd wegens excessieve snelheidsovertredingen. Sorry Ernst, het overkomt de beste! Koningin Beatrix reed toen een stukje zelf, maar dat was ook geen succes: Het leek wel Carmageddon. The Stig De Balk kroop toen achter het wiel en vanaf dat moment lag Team Oranje weer op schema. Bovendien heeft zombie Balkenende weinig slaap nodig, sterker nog: Zelfs in zijn slaap is hij een formidabele coureur. Ze werden lang achtervolgd door een geblindeerde Aston Martin DB7 met Israëlisch kenteken. Echter reed deze deelnemer halverwege voormalig Joegoslavië per ongeluk een moslimenclave binnen. Tot op heden is de DB7 niet in Athene aangekomen. Men speculeert hevig: Was het Geert Wilders? Was de GPS gesaboteerd? Is zionisme antisemitisme? Kroonprins Willem-Alexander liet dit jaar verstek gaan: Hij had het te druk met neuken. Team Groen, Al Gore, werd gediskwalificeerd. De solar powered bolide voldeed niet aan het minimum benzineverbruik opgelegd door David Rockefeller. Ondanks de moeilijke start heeft Team Oranje de rally met vlag en wimpel gewonnen. Dat Bilderberg een rally is, weten slechts weinigen, ook al is het voor de hand liggend: Bilderberg medeoprichter prins Bernhard had immers een groot wagenpark. Hád, niet omdat hij dood is, maar omdat het wagenpark snel slinkt. Vorige jaar nog heeft buitenechtelijke zoon Patrick Savalle een Ferrari uit de stal van zijn biologische vader om een boom gevouwen. Bij dit tragische ongeval kwam Zapruder.nl redacteur Monkeyman om het leven.
Na aankomst konden de deelnemers genieten van een spetterend optreden van Cradle of Filth – Babylon AD. Check de video na de break.

Update: Voor het live verslag van de echte Bilderbergconferentie ga je natuurlijk naar We Are Change Holland! Een ludieke verslaggever voor een Britse krant is in Athene en is al meerdere malen opgepakt zonder aanklacht en wordt dag en nacht geschaduwd door agenten. Jim Tucker is ook weer van de partij en doet zijn verhaal in The Alex Jones Show. Video: Part 1, Part 2, video 3.
Update: Dreigmail: ‘vernietig Koningin en Bilderberg’ binnengekomen bij Omroep Brabant?? Had ie beter naar Defensie kunnen sturen, maar zij verzonden het.
Update: Lees ook Voelt Koningin Beatrix zich schuldig?
Update: De pers is aanwezig op Bilderberg, maar niet om verslag te doen. Bilderberg is geheim, dus waarschijnlijk ontvangen ze alleen maar instructies voor nog meer censuur en Euro-fascistische propaganda.
Update: Op eKudos.nl, NUjij.nl en ZapLog.nl gezet.
Update: Nog een interview met Jim Tucker in Athene!
Update: Gumball 3000 ging dit jaar van L.A. naar Miami. 2010: Londen – New York. (Via Stockholm.) De Carbon Black Rally gaat in september naar Moskou.
Update: Lees ook Bilderberg James Bond 007-style!

Advertenties

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. Geronimo said, on 20 juni 2009 at 20:32

    Interessante site. Zal mezelf vaker met een bezoekje vereren. Zou het kunnen dat Monkeyman ontvoerd is door een teleurgestelde lezer van Zapdinges? Ik bedoel, een blog met die strekking en dan innige omgang in die kringen kan echt niet. Ik ken een roeptoeter met een megafoon en een geldige perskaart van de Telegraaf maar die sabelt op zijn eigen site Sjuul Paradijs neer, kom nou toch.

  2. Geronimo said, on 26 juni 2009 at 13:15

    Wat er op de Bilderbergconferentie werd beslist door de regerende wereldelite, is bekend geworden met het openbaar maken van de aanklachten wegens bewezen massamoord en bioterrorisme, ingediend tegen de WHO en de door het Vaticaan geleide VN, de nieuwe inquisuitie ronde voor de bewoners van de VS maar met de komende vaccinatieronde, ook Europa! Ofschoon de aanklachten zijn ingediend, voorzien van de bewijzen, haasten Baxter, de VN, de WHO en de regeringen van de VS en de EU zich, de geplande vaccinatieronde toch tijdig te laten plaatsvinden! Met name de vaccinaties worden als biologisch wapen aangemerkt. Weinig tot niets is hier, uiteraard, over te vinden op de door de elite gerunde sites in Nederland. De grootste daarvan, leidt zoals gewoonlijk weer alle aandacht af van waar het werkelijk om gaat.
    Massamoord en aanklachten VN en WHO:
    http://thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=10967


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s