GeenStaat

Zionist bedreigt GeenStaat

Posted in Nieuws by Dutch Freedom on 4 oktober 2009

Belasterd, belaagd en gecensureerd worden door niet-Joodse Zionisten is de orde van de dag, evenals het ontvangen van bedreigingen, want de vrijheid nemen om informatie te verspreiden mag natuurlijk niet. Zeker niet over Joden die tegen zionisme zijn. Zionisme bestond vrijwel niet voor de Tweede Wereldoorlog, want de Joodse bijbel verbiedt het immers. Verwijzen naar een heel erg saaie documentaire over Adolf Hitler mag uiteraard ook niet. Van Paypal mag de maker de DVD-video niet eens verkopen. Of linken naar Joden die president Ahmadinejad een bokaal overhandigen. NOT DONE! Of zeggen dat Hamas een creatie is van Israël, ook al zijn de CIA en de Mossad je bronnen. Dat doe je gewoon niet! Link vooral ook niet naar de bekentenis van een Joods-Israëlische politica over antisemitisme laster. Kijk niet naar wat Ahmadinejah werkelijk zei, geloof gewoon de kranten. Verwijs niet naar Zapruder.nl. Zwijg over de illegale nukes van Israël en geloof wat Bush Obama zegt over Irak Iran. Vertel niet de waarheid over de nucleaire faciliteiten van Iran, namelijk dat ze ruimschoots aan de veiligheidseisen voldoen. Onthul niets over de 100.000 Joodse kinderen die door de Israëlische overheid werden gebruikt voor experimenten met straling. Zeg niet dat zionisme nationaal-socialisme en fundamentalisme in één is, en na fascisme, de meest autoritaire ideologie rassentheorie is. Zeg niet dat de tweede holocaust genetisch is, door inteelt, geheel volgens het plan van Lord Rothschild.

Verder praat je niet over: Collectieve Stockholm syndromen, Operation Paperclip (Nazi’s door CIA naar V.S.), Naomi Wolf: End of America (Joods-Amerikaanse schrijfster die op terroristenlijst staat), Aaron Russo: America: Freedom to Fascism, Reflections and Warnings, (aan kanker overleden Joods-Amerikaanse filmmaker die een boekje open deed over de Rockefellers, zijn film is officieel geclassificeerd als terrorisme), Alex Jones’ The Obama Deception, (filmmaker die op de vijandenlijst van het Witte Huis is geplaatst door seriemoordenaar Bill Clinton), Endgame: Blueprint for Global Enslavement, TerrorStorm: A History of Government sponsored terrorism, Fall of the Republic: The Presidency of Barack Obama Vol. 1, Camp FEMA en andere vernietigingskampen. Een zionist dreigt me aan te geven bij de politie. Ik voel me als een Jood in nazi-Duitsland.

Advertenties

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. H. said, on 18 maart 2010 at 14:13

  Goed stuk!
  Alleen zionisme had al vrij veel aanhang in de tweede wereldoorlog.
  Ze hebben zelfs onderhandeld met Hitler, iets wat de meeste mensen zich haast niet kunnen voorstellen. Er moest tenslotte bloed vloeien, anders hadden ze nooit de staat gekregen.
  Te bizar dat niemand hier vanaf weet eigenlijk, dan besef je wel hoeveel censuur er is.

 2. Traantje said, on 8 september 2010 at 10:36

  Het wordt de hoogste tijd dat er via de media.s meer aandacht aan dit verfoeilijke Zionisme wordt besteed! En dan te bedenken dat we waarschijnlijk (binnenkor?)een zeker Zionisten vriend Wilders in de politiek krijgen!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s