GeenStaat

Prem vertelt de waarheid

Posted in Nieuws by Dutch Freedom on 13 april 2010

Eigenlijk is het repressieve tolerantie: Het mag gezegd worden, dus valt het zogenaamd wel mee. Maar het is en blijft waar: Er wordt met belastinggeld gesmeten. Het meeste gaat zelfs op aan de staatsschuld, die volstrekt overbodig is. De overheid hoeft immers geen geld te lenen, omdat het volk soeverein is. Bovendien gaat het geld naar commerciële bedrijven. Het is dus corporatisme.

Wat betreft de politie: Het management-trucje is als volgt: Laat je werknemer keihard werken voor weinig geld. Resultaat: Een pissige werknemer. In dit geval dus een pissige politieagent die zich op de burger afreageert, uitgeput is en niets gedaan krijgt, of zelfs mensenrechten schendt.

Faction is leuk. Ik doe er zelf aan mee met mijn “Live verslag Bilderberg“. Op internet is er bv. ook De Speld. Maar het moet geen kick worden als een redacteur van een serieuze nieuwssite het per ongeluk overneemt. Bijvoorbeeld De Telegraaf. Het moet immers geen opruiïng worden. Dat is namelijk in strijd met de vrijheid van meningsuiting. En dan ook nog op kosten van de belastingbetaler, zoals in het geval van VPRO Oorsmeer, dat de spot probeerde te drijven met Prem Radhakishun. Waarom zou iemand het internet willen vervuilen? Simpel: Het internet is de vijand van de gevestigde orde en moet dus kapot.

Op Zaplog beweert iemand dat er helemaal niets van waar is en dat het de schuld is van We Are Change. Ja, natuurlijk, geef de schuld aan We Are Change. Dát is slim. NOT! (NUjij is in ieder geval wel fout.)

Overigens doet de VPRO ook goed werk. Bijvoorbeeld de corruptie in Rusland aan het licht brengen: Dienstplichtigen die worden doodgeslagen om maar iets te noemen. (Van Moskou tot Madagan.)

Andere sites hierover: Telegraaf: Prem maakt gehakt van “Gehaktdag” en Mediacourant.nl: Prem krijgt maandsalaris voor optreden in Gehaktdag.

Advertenties

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. alida said, on 17 mei 2010 at 19:55

    Prem, ik heb je filmpjes gezien word je ook eindelijk wakker. De politie durft niet eens op te treden, ze durft niet of mag niet van hogerhand. Dat denk ik eerder, De knuppel moet over die snotneuzen.

    -edit: Welke snotneuzen? A.u.b. geen oproepen tot geweld.-


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s